دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

تولید طعم با مخمر تخمیر جامد پسماند پوست پرتقال - مقاله ترجمه شده

عنوان فارسی مقاله: تولید طعم با استفاده از مخمر توسط تخمیر جامد پسماند های پوست پرتقال


عنوان انگلیسی مقاله:

Yeast flavour production by solid state fermentation of orange peel waste


  
  • فهرست مطالب:


چکیده
1- مقدمه
2. مواد و روش ها
2.1 تجزیه و تحلیل ترکیب
2.2 کشش مخمر و ته نشینی ماده تلقیح
2.3 تخمیر حالت جامد
۲.۴. شمارش مخمر
2.5. میکروسکوپ نوری
2.6 تعیین محتوای باقی مانده کربن
2.7 جداسازی مواد فرار
2.8 استخراج پکتین
2.9 استخراج ترکیبات فنلی و تعیین مقدار کل فنل
2.10 استخراج کاروتنوئید و تعیین میزان کل کاروتنوئید
2.11 استخراج اسید اسکوربیک و تعیین آن
2.12 تحلیل آماری
3. نتایج و بحث
3.1 ویژگی های رشد S. cerevisiae در طی SSF از OP های استریل شده با اتوکلاو و غیر استریل محدودیت اصلی استفاده از OP
3.2 تولید طعم به کمک مخمر در طول SSF از OP استریل شده در اتوکلاو
3.3. جریان روند نمودار ارائه شده
4. نتیجه گیری

 



کلمات کلیدی :


Performance of indigenous yeasts in the processing of Chinese strong ...onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/jib.223/pdfby L You - ‎2015 - ‎Cited by 2 - ‎Related articlesMar 21, 2015 - amongst the indigenous yeasts, SSF, and the distinctive flavour profiles of ... production is a traditional natural mixed solid-state fermentation.Brewing Jujube Brandy with Daqu and Yeast by Solid-State ...onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jfpe.12208/abstractby S Li - ‎2016 - ‎Cited by 1 - ‎Related articlesMay 21, 2015 - The solid-state fermentation process was feasible for brewing jujube brandy; ... strain of yeast and Daqu, a rich flavor of brandy was produced.[PDF]Growth of Candida utilis in solid state fermentation - Horizon ...horizon.documentation.ird.fr/exl-doc/pleins_textes/pleins...6/.../010004061.pdfGrowth was followed by sugars consumption, carbon dioxide production rate ... ral" flavor and fragrance compounds and C2to C6 alcohols into their ... ability of the yeast to grow in solid state fermentation conditions and displayed the potential ...Production and Recovery of Aroma Compounds Produced by Solid ...https://hrcak.srce.hr/file/161709by ABP Medeiros - ‎2006 - ‎Related articlesby Solid-State Fermentation Using Different Adsorbents ... Key words: aroma production, solid-state fermentation, recovery, ... flavour compound to the yeast.