عنوان فارسی مقاله: | پخت نان با استفاده از فناوری گرمایش اهمی؛ یک بررسی جامع مبتنی بر آزمایشات و مدلسازی |
عنوان انگلیسی مقاله: | Bread baking using ohmic heating technology; a comprehensive study based on experiments and modelling |
چکیده
1.مقدمه
2. منابع و روشها
2.1 سیستم گرمایش اهمی
2.2 آماده سازی نمونه
2.3 خواص ترموفیزیکی خمیر تخمیر نشده
2.4 توسعه مدل
3. نتایج و بحث
3.1 رسانایی الکتریکی خمیر تخمیر نشده
3.2 اثر خلل و فرج بر رسانایی الکتریکی
3.3 اثر میزان نمک بر رسانایی الکتریکی
3.4 مدلسازی عددی
3.4.1 خواص ترموفیزیکی خمیر تخمیر نشده
3.4.2 ضریب اصلاحی
3.4.3 خصوصیات دما
3.4.4 اتلاف های گرمایی
4. نتیجه گیری
کلمات کلیدی :
Mathematical Model of Solid Food Pasteurization by Ohmic Heating ...https://www.hindawi.com/journals/tswj/2014/236437/citations/Mathematical Model of Solid Food Pasteurization by Ohmic Heating: Influence ... Le-Bail, “Bread baking using ohmic heating technology; a comprehensive study ...Effect of Pressure (Crust Formation) on Bread Crumb Grain ...aaccipublications.aaccnet.org/doi/abs/10.1094/CCHEM.1998.75.5.581by DA Hayman - 1998 - Cited by 26 - Related articlesEffect of Pressure (Crust Formation) on Bread Crumb Grain Development1 ... Bread baking using ohmic heating technology; a comprehensive study based on ...Images for Bread baking using ohmic heating technologyImage result for Bread baking using ohmic heating technologyImage result for Bread baking using ohmic heating technologyImage result for Bread baking using ohmic heating technologyImage result for Bread baking using ohmic heating technologyImage result for Bread baking using ohmic heating technologyMore images for Bread baking using ohmic heating technologyReport images