دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

اسانس نگهدارنده گیاه قارچ فاسد کننده - مقاله ترجمه شده

عنوان فارسی مقاله:

ارزیابی اجزای اسانس به عنوان نگهدارنده های گیاهی در برابر قارچ های فاسد کننده مواد خام گیاهی

عنوان انگلیسی مقاله:

Assessing essential oil components as plant-based preservatives against fungi that deteriorate herbal raw materials


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی ارزیابی اجزای اسانس به عنوان نگهدارنده های گیاهی در برابر قارچ های فاسد کننده مواد خام گیاهی و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







   

 

 

   
  • فهرست مطالب:


چکیده
1. مقدمه
2. مواد و روش ها
2.1. تجهیزات و مواد شیمیایی
2.2 ارگانیسم آزمون
2.2.1 انتخاب مولد سم A. flavus
2.2.2 تهیه سوسپانسیون اسپور قارچ
2.3 ارزیابی ضد قارچ اجزای اسانس و ترکیبات آنها
2.3.1 تعیین MIC و MLC اجزای اسانس و ترکیبات آنها
2.4 ارزیابی ضد آفلاتوکسیژنی اجزای اسانس و ترکیبات آنها
2.4.1. تعیین حداقل غلظت بازدارنده (MAIC) آفلاتوکسین 1B اجزای EO و ترکیبات آنها
2.5 فعالیت آنتی اکسیدانی اجزای اسانس و مخلوط آنها
2.5.1 ارزیابی غربالگری پاک کنندگی رادیکال DPPH در TLC
2.5.2 ارزیابی پاک کنندگی رادیکال DPPH اجزای EO و مخلوط آنها با طیف سنج نوری
2.6 تجزیه و تحلیل آماری
3. نتایج
4. بحث
5. نتیجه گیری

 



کلمات کلیدی :


Issues in Medical Chemistry: 2011 Edition https://books.google.com/books?isbn=1464964416 2012 - ‎Medical Banaras Hindu University, Uttar Pradesh: Chemical composition, antifungal and ... of Ocimum sanctum L. essential oil and its safety assessment as plant based ... exploitation ofO. sanctum EO and eugenol as plant based safe preservatives ... Microbial Diversity and Biotechnology in Food Security https://books.google.com/books?isbn=8132218019 R.N. Kharwar, ‎R.S. Upadhyay, ‎N.K. Dubey - 2014 - ‎Technology & Engineering as fumigant against postharvest and soilborne plant pathogenic fungi. ... (2012b) Assessment of some essential oils as food preservatives based on antifungal, ... of Callistemon lanceolatus(Sm.) Sweet essential oil and its major component 1 ... Assessment of chemically characterised Rosmarinus officinalis L ... onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ijfs.12822/abstract by B Prakash - ‎2015 - ‎Cited by 2 - ‎Related articles May 9, 2015 - Assessment of chemically characterised Rosmarinus officinalis L. essential oil and its major compounds as plant-based preservative in food ... Antifungal, Antiaflatoxin and Antioxidant Activity of Plant Essential Oils ... onlinelibrary.wiley.com › ... › Journal of Food Quality › Vol 39 Issue 1 › Abstract Oct 20, 2015 - Essential oils: Their antibacterial properties and potential ... Assessing essential oil components as plant-based preservatives against fungi that ...