دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

روابط نام تجاری مصرف کننده فیس بوک رستوران - مقاله ترجمه شده

عنوان فارسی مقاله:

تقویت روابط مصرف کننده – برند در صفحه هواداران رستوران در فیس بوک: بیشینه سازی منافع مصرف کننده و افزایش مشارکت فعال

عنوان انگلیسی مقاله:

Enhancing consumer–brand relationships on restaurant Facebook fan pages: Maximizing consumer benefits and increasing active participation


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی تقویت روابط مصرف کننده – برند در صفحه هواداران رستوران در فیس بوک: بیشینه سازی منافع مصرف کننده و افزایش مشارکت فعال و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







   

   

 

 

  • فهرست مطالب:


چکیده
1. مقدمه
2. مرور ادبیات
2.1. صفحات هواداری فیس بوک به عنوان جوامع برندی برخط یا آنلاین
2.2. مشارکت فعال
2.3. مبانی نظری منافع مشارکت
2.3.1. منافع کارکردی
2.3.2. منافع اجتماعی – روانی
2.3.3. منافع لذت جویانه
2.3.4. منافع پولی
2.3.5. تاثیر منافع بر مشارکت فعال
2.4. تعهد به برند اعضای جامعه آنلاین
2.5. اعتماد به برند در میان اعضای جامعه آنلاین
3. روش شناسی
3.1. جمع آوری داده ها
3.2. ابزار نظرسنجی
3.3. تجزیه و تحلیل داده ها
4. تجزیه و تحلیل داده ها
4.1. آماره های توصیفی
4.2. تحلیل عاملی تاییدی
4.3. مدلسازی معادله ساختاری
4.4. اثر واسطه ای اعتماد به برند
5. بحث
6. مفاهیم
7. محدودیت ها و آینده پژوهی
ضمیمــــه A

 



کلمات کلیدی :


"Enhancing Consumer–Brand Relationships on Restaurant Facebook ... stars.library.ucf.edu/rosenscholar/197/ by J Kang - ‎2013 - ‎Cited by 103 - ‎Related articles Sep 27, 2013 - Enhancing Consumer–Brand Relationships on Restaurant Facebook Fan Pages: Maximizing Consumer Benefits and Increasing Active ... "Restaurant Brand Pages on Facebook: Do Active Member ... - ucf stars stars.library.ucf.edu/rosenscholar/482/ by J Kang - ‎2015 - ‎Cited by 7 - ‎Related articles Oct 1, 2015 - Originality/value – Although Facebook has been widely used to improve customer–brand relationships in the food service industry, research on ... Modern Loyalty: Love in a Time of Infinite Choice | Facebook IQ https://www.facebook.com/iq/articles/modern-loyalty-love-in-a-time-of-infinite-choice Creating a meaningful, memorable and noteworthy experience is critical to cementing a brand's relationship with people. Also consider ideas that celebrate the ... Facebook ad stories from Restaurants and Bars | Facebook for Business https://www.facebook.com/business/a/creative-tools/story-packs/restaurants View these stories from restaurants and bars who structured topics and themes ... Here are ad themes you can apply to your restaurant or bar by just adjusting copy and ... They are the face of your restaurant and their relationship with customers is key. ... Marketing on Facebook · Raise Brand Awareness · Generate Leads ... Handbook of Scales in Tourism and Hospitality Research https://books.google.com/books?isbn=1780644531 Dogan Gursoy, ‎Muzaffer Uysal, ‎Ercan Sirakaya-Turk - 2014 - ‎Business & Economics Enhancing consumer–brand relationships on restaurant Facebook fan pages: Maximizing consumer benefits and increasing active participation. International ...