دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

کیفیت سس گوجه فرنگی - مقاله ترجمه شده

عنوان فارسی مقاله:

خصوصیات رئولوژیکی و ساختاری رب گوجه فرنگی و تاثیر آن بر کیفیت سس گوجه فرنگی

عنوان انگلیسی مقاله:

Rheological and structural characterization of tomato paste and its influence on the quality of ketchup


  
  • فهرست مطالب:


چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
رب گوجه فرنگی
پردازش رب گوجه فرنگی در سس گوجه فرنگی
ماده خشک و مواد جامد نامحلول در آب
توزیع اندازه ذرات
کسر حجمی
اندازه گیریهای رئولوژیکی پویا
نتایج و بحث
تغییرات در خواص رئولوژیکی پس از پردازش
ویسکوزیته محلول رویی
ویسکوزیته برشی آشکار در رب و سس گوجه فرنگی در غلظت های مختلف
تاثیر پردارش و غلظت بروی تنش تسلیم آشکار
ارزیابی حسی در سس گوجه فرنگی بر اساس رب های مختلف
آیا ویژگیهای رب ها پیش بینی کیفیت سس گوجه فرنگی را ممکن می کند؟
نتیجه گیری

 



کلمات کلیدی :


Particle Size Distribution of Natural Peanut Butter and Its Dynamic ... www.tandfonline.com/doi/pdf/10.1080/10942912.2014.971184 by NH Mohd Rozalli - ‎2015 - ‎Cited by 1 - ‎Related articles Keywords: Peanut butter, Particle size distribution, Rheology, Structure, ..... E.P.; Tornberg, E. Rheological and structural characterization of tomato paste and its ... Handbook of Research on Manufacturing Process Modeling and ... https://books.google.com/books?isbn=152252441X Das, Raja, ‎Pradhan, Mohan - 2017 - ‎Business & Economics Proceedings of the Machinery Vibration Monitoring Analysis Seminar. ... Rheological and structural characterization of tomato paste and its influence on the ... Rheology of concentrated tomato-derived ... - Lirias - KU Leuven https://lirias.kuleuven.be/.../2/MoelantsCardinaelsFoodBioprocessTechn2013.pdf by K Moelants - ‎2014 - ‎Cited by 14 - ‎Related articles rheology, tomato suspensions, reconstitution, particle characteristics, serum phase. 34 ... Tomato-derived products (e.g., ketchup, tomato concentrate, sauce or juice) are very popular, ..... Structural characterisation of the particles: Particle size. [PDF]CHANGES IN TOMATO PASTE DURING STORAGE AND THE ... www.fruitandvegetable.ucdavis.edu/files/217115.pdf by GE ANTHON - ‎2010 - ‎Cited by 8 - ‎Related articles tomato paste, it is essential that the reconstituted paste be heated to 90C or above. ..... structural characterization of tomato paste and its influence on the quality. Comparison of Surface and Structural Properties of Carbonaceous ... https://www.hindawi.com/journals/jac/2016/8236238/ by N Ozbay - ‎2016 - ‎Related articles Aug 24, 2016 - The structural properties of ACs are related to their raw material and the .... The major chemical analysis of the tomato paste waste obtained ...