دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

استفاده از نشاسته اصلاح شده برای کپسوله کردن اسانس پرتقال - مقاله ترجمه شده



 عنوان فارسی مقاله:

دیدگاه جدیدی در استفاده از ترهالوز و نشاسته اصلاح شده برای کپسوله کردن اسانس پرتقال

عنوان انگلیسی مقاله:

New Insights in the Use of Trehalose and Modified Starches for the Encapsulation of Orange Essential Oil


 



برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی دیدگاه جدیدی در استفاده از ترهالوز و نشاسته اصلاح شده برای کپسوله کردن اسانس پرتقال و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







   

  


 

 

  • فهرست مطالب:


 

چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
مواد
آماده سازی فرمولاسیون
آماده سازی امولسیون
اسپری خشک
ذخیره سازی
شناسایی پودرها
انتقال حرارتی
میکروسکوپ الکترونی
تجزیه و تحلیل مواد فرار
روش های ابزاری برای بررسی بو و رایحه: HS-SPME/GC-MS
ارزیابی حسی
تجزیه و تحلیل داده ها
نتایج و مباحث
تجزیه و تحلیل مواد فرّار
تجزیه و تحلیل کلی طعم ها توسط GC
موارد مربوط به رنگ نگاری
ارزیابی میزان حساسیت
مقایسه ی داده های حساس و کاروماتوگرافی
نتیجه گیری

 



کلمات کلیدی :

Spray-drying encapsulation of citral in sucrose or trehalose matrices ...onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.2011.02721.x/abstractby N Sosa - ‎2011 - ‎Cited by 12 - ‎Related articlesJul 26, 2011 - Summary. The potential of the disaccharide trehalose as carrier for producing spray-dried citral was examined. Some physical and sensory ...Aromatic profiles of spray-dried encapsulated orange flavours ...onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.2007.01592.x/abstractby MV Galmarini - ‎2008 - ‎Cited by 13 - ‎Related articlesDec 12, 2007 - Aromatic profiles of spray-dried encapsulated orange flavours: ... combinations with; sucrose, trehalose, lactose, modified starch and gum ...Food and Bioprocess Technology - AuthorMapperwww.authormapper.com/search.aspx?val=journal%3AFood+and+Bioprocess...New Insights in the Use of Trehalose and Modified Starches for the Encapsulation of ... During the encapsulation of aromas by spray-drying, some volatile ...