عنوان فارسی مقاله: |
دیدگاه جدیدی در استفاده از ترهالوز و نشاسته اصلاح شده برای کپسوله کردن اسانس پرتقال |
عنوان انگلیسی مقاله: |
New Insights in the Use of Trehalose and Modified Starches for the Encapsulation of Orange Essential Oil |
چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
مواد
آماده سازی فرمولاسیون
آماده سازی امولسیون
اسپری خشک
ذخیره سازی
شناسایی پودرها
انتقال حرارتی
میکروسکوپ الکترونی
تجزیه و تحلیل مواد فرار
روش های ابزاری برای بررسی بو و رایحه: HS-SPME/GC-MS
ارزیابی حسی
تجزیه و تحلیل داده ها
نتایج و مباحث
تجزیه و تحلیل مواد فرّار
تجزیه و تحلیل کلی طعم ها توسط GC
موارد مربوط به رنگ نگاری
ارزیابی میزان حساسیت
مقایسه ی داده های حساس و کاروماتوگرافی
نتیجه گیری
کلمات کلیدی :
Spray-drying encapsulation of citral in sucrose or trehalose matrices ...onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.2011.02721.x/abstractby N Sosa - 2011 - Cited by 12 - Related articlesJul 26, 2011 - Summary. The potential of the disaccharide trehalose as carrier for producing spray-dried citral was examined. Some physical and sensory ...Aromatic profiles of spray-dried encapsulated orange flavours ...onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.2007.01592.x/abstractby MV Galmarini - 2008 - Cited by 13 - Related articlesDec 12, 2007 - Aromatic profiles of spray-dried encapsulated orange flavours: ... combinations with; sucrose, trehalose, lactose, modified starch and gum ...Food and Bioprocess Technology - AuthorMapperwww.authormapper.com/search.aspx?val=journal%3AFood+and+Bioprocess...New Insights in the Use of Trehalose and Modified Starches for the Encapsulation of ... During the encapsulation of aromas by spray-drying, some volatile ...