دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

ویژگی ضدمیکروبی سه گونه به کار رفته در تهیه چاشنی سویا - مقاله ترجمه شده

عنوان فارسی مقاله:

ویژگیهای ضدمیکروبی سه گونه به کار رفته در تهیه چاشنی سویا در مقابل ارگانیسمهای جدا شده از نمونه های فرموله شده و هر ماده تشکیل دهنده

عنوان انگلیسی مقاله:

Antimicrobial properties of three spices used in the preparation of suya condiment against organisms isolated from formulated samples and individual ingredients


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی ویژگیهای ضدمیکروبی سه گونه به کار رفته در تهیه چاشنی سویا در مقابل ارگانیسمهای جدا شده از نمونه های فرموله شده و هر ماده تشکیل دهنده و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







   

  

  

 

  • فهرست مطالب:



مقدمه
مواد و روشها
نمونه ها و ارگانیسمها
جداسازی
خشک کردن سیر (Allium sativum)
خواص و مشخصات
بررسی ادویه ها برای فعالیت بازدارنده در مقابل ارگانیسمهای جدا شده
بررسی ترکیب ادویه برای فعالیت بازدارنده در مقابل ارگانیسمهای ایزوله شده
 نتایج و بحث و بررسی

 



کلمات کلیدی :


PDF]Antimicrobial Potentials of Yaji-Spices - Internet Scientific Publications print.ispub.com/api/0/ispub-article/11606 Spices and herbs have been used for thousands of centuries as preservatives for foods and ... individual basis, have established antimicrobial properties. ... Unani systems [3,4,5,6]. ..... Suya (an intermediate moisture meat) prepared from three. [PDF]Full Text www.sciencepub.net/nature/ns140616/08_30358nsj140616_60_68.pdf by NN Odu - ‎Related articles One hundred and fifty (150) samples of suya spice were sampled from three ... Unsatisfactory qualities were found to be 28.67%% of the samples due to the presence of E. coli. ... Keywords: Bacteriological quality, antibiotic sensitivity pattern, Suya spice, Nigeria. 1. ... used ingredients in food preparation, processing and. Suya - Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Suya Suya is a spicy shish kebab (skewered meat) which is a popular food item in West Africa. ... For other uses, see Suya (disambiguation). ... Halal meat preparation methods are normally used, especially in the ... "THE MICROBIAL STATUS OF COMMERCIAL 'SUYA' MEAT PRODUCTS IN EKPOMA, EDO, NIGERIA" (PDF). [PDF]Download this PDF file - Iiste . Org www.iiste.org/Journals/index.php/JNSR/article/download/15858/16355 Antibacterial Potentials of Three Common Spices against Selected ... A wide range of medicinal plant parts are used for extract as raw drugs and ... food preparations and it also has digestive properties (Govindarajan, 1980). ..... suya condiment against organisms isolated from formulated samples and individual ingredients.