دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقاله انگلیسی درباره هیدرواستاتیک بالابرای بین بردن ویروس غذایی با ترجمه فارسی

عنوان فارسی مقاله:

فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان فناوری جدید برای از بین بردن ویروس های غذایی

عنوان انگلیسی مقاله:

High hydrostatic pressure as emergent technology for the elimination of foodborne viruses


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی فشار هیدرواستاتیک بالا به عنوان فناوری جدید برای از بین بردن ویروس های غذایی با فرمت پی دی اف و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

  

  • فهرست مطالب:


استفاده از HHP در صنعت غذایی
تاثیر فرآوری HHP بر غذا
غیرفعال سازیِ ویروس های غذازاد (غذایی) در غذا توسط HHP
پیکورناویریدا
کالیسی ویریدا
رئو ویریدا
نتیجه گیری


کلمات کلیدی :


Advances in Fruit Processing Technologies https://books.google.com/books?isbn=1439851530 Sueli Rodrigues, ‎Fabiano Andre Narciso Fernandes - 2012 - ‎Technology & Engineering Purification, characterization, thermal and high-pressure inactivation of a ... High hydrostatic pressure as emergent technology for the elimination of foodborne ... Hepatitis A Virus in Food: Detection and Inactivation Methods https://books.google.com/books?isbn=1461471044 Glòria Sánchez - 2013 - ‎Medical ... Hernandez M, Raspor P, Rodríguez-Lázaro D (2010) High hydrostatic pressure as emergent technology for the elimination of foodborne viruses. Trends Food ... [PDF]Effects of High Hydrostatic Pressure on Escherichia coli Ultrastructure ... www.mdpi.com/1420-3049/19/12/21310/pdf by M Prieto-Calvo - ‎2014 - ‎Cited by 4 - ‎Related articles Dec 18, 2014 - High hydrostatic pressure (HHP) is a food processing technology ..... pressure as emergent technology for the elimination of foodborne viruses. The development of high hydrostatic pressure processes as an ... onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2672.2011.05000.x/pdf by G Demazeau - ‎2011 - ‎Cited by 14 - ‎Related articles Dec 29, 1999 - high hydrostatic pressure (HHP) processes in which pres- sure is only used ...... emergent technology for the elimination of foodborne viruses.