دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقاله انگلیسی درباره پوشش ریز در باکتری پروبیوتیک با ژله شدگی ناشی از PH با ترجمه فارسی

عنوان فارسی مقاله:

ایجاد پوشش ریز در باکتری های پروبیوتیک با استفاده از ژله شدگی ناشی از pH سدیم کاسینات و صمغ ژلان

عنوان انگلیسی مقاله:

Microencapsulation of probiotic bacteria using pH-induced gelation of sodium caseinate and gellan gum


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی ایجاد پوشش ریز در باکتری های پروبیوتیک با استفاده از ژله شدگی ناشی از pH سدیم کاسینات و صمغ ژلان با فرمت پی دی اف و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

  

  • فهرست مطالب:


چکیده
مقدمه
مواد و روش ها
2-1 محتویات و مواد شیمیایی
2-2 نژاد باکتریایی و تعلیق سلول
2-3 ژله شدگی ترکیب سدیم کاسینات و صمغ ژلان
2-4 ایجاد پوشش ریز
2-5 بازدهی پوشش دار کردن
2-6 توزیع اندازه ذره
2-7 بقای سلول های کپسوله شده و آزاد در سیال معده ای شبیه سازی شده
2-8 بقای سلول های کپسوله شده و آزاد تحت شرایط صفرای شبیه سازی شده
2-9 تحلیل آماری
3.نتایج
3-1 ژله شدگی ترکیب سدیم کاسینات و صمغ ژلان
3-2 بازدهی پوشش دار کردن
3-3 توزیع اندازه ذره
3-4 بقای سلول های کپسوله شده و آزاد در SGF و تحت شرایط صفرای شبیه سازی شده
4.1.تشریح مطالب
5.نتیجه گیری


کلمات کلیدی :


Microencapsulation of probiotics using sodium alginate - SciELO www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782015000701319 by MA Etchepare - ‎2015 - ‎Cited by 4 - ‎Related articles However, there are still several problems regarding the low viability of probiotic bacteria in dairy foods. Some factors including titratable acidity, pH value and ... Microencapsulation of probiotic bacteria using pH ... - Agris - FAO agris.fao.org/agris-search/search.do?recordID=US201301946037 by A Nag - ‎2011 - ‎Cited by 57 - ‎Related articles A sodium caseinate and gellan gum mixture was gelled by gradually decreasing pH with glucono-δ-lactone (GDL). Lactobacillus casei cells were successfully ... Microencapsulation of probiotic bacteria Lactobacillus plantarum ... https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25619628 by B Haghshenas - ‎2015 - ‎Cited by 10 - ‎Related articles Microencapsulation of probiotic bacteria Lactobacillus plantarum 15HN using ... both low pH and high bile salt conditions was also high with value above 80% in ... Microencapsulation of Probiotics by Calcium Alginate-gelatinized ... https://www.ncbi.nlm.nih.gov › NCBI › Literature › PubMed Central (PMC) by MAK Zanjani - ‎2014 - ‎Cited by 10 - ‎Related articles Emulsion technique is a method for encapsulation of probiotic bacteria in the ... undertaken on the alginate encapsulation of probiotic bacteria with inulin as a ... The capsules containing probiotic bacteria were released by citrate buffer (pH= ... [PDF]survival of encapsulated probiotic bacteria - VU Research Repository vuir.vu.edu.au/25067/1/Dianawati%20Dianawati.pdf by D Dianawati - ‎2014 - ‎Related articles very low pH (1.8 – 2.0), in bile juice and pancreatin before beneficial effects are ... The use of microencapsulating materials is to entrap or immobilize probiotic bacteria ... drying) on survival of probiotic bacteria for 10 weeks of storage at 25 o. [PDF]ABSTRACT MICROENCAPSULATION OF PROBIOTIC BACTERIA IN ... drum.lib.umd.edu/bitstream/handle/1903/7826/umi-umd-5112.pdf?sequence=1... by S Argin - ‎2007 - ‎Cited by 8 - ‎Related articles ciated with the intake of probiotic bacteria has created a big market of probiotic ... (pH=2.0), encapsulation with xanthan gum and chitosan provided up to six-log ... Microencapsulation of probiotic bacteria using pH ... - DeepDyve https://www.deepdyve.com/.../microencapsulation-of-probiotic-bacteria-using-ph-ind... Read "Microencapsulation of probiotic bacteria using pH-induced gelation of sodium caseinate and gellan gum" on DeepDyve - Instant access to the journals ...