دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقاله انگلیسی درباره تخمیر حالت جامد و ویژگی ماناناز از باسیلوس اس پی 33 با ترجمه فارسی

عنوان فارسی مقاله:

تخمیر حالت جامد و خصوصیات ماناناز حرارت نیمه خالص از باسیلوس اس پی 33

عنوان انگلیسی مقاله:

Solid State Fermentation And Characterization Of Partially Purified Thermostable Mannanase From Bacillus sp. MG-33


برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی تخمیر حالت جامد و خصوصیات ماناناز حرارت نیمه خالص از باسیلوس اس پی 33  با فرمت پی دی اف و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

  

  • فهرست مطالب:

 

مقدمه
حالت جامد تخمیر سبوس گندم و کاه غنی سودا پاپ
ترکیب میانی حداقل محلول نمک های معدنی
سنجش انزیم
تصویه بتاماناناز
تاثیر Ph بر فعالیت بتاماناناز
ثبات pH بتاماناناز
درجه حرارت مطلوب و مقاومت حرارتی بتاماناناز
درجه حرارت مطلوب و پایداری بتاماناناز
پایان انالیز محصول توسط لایه نازک کروماتوگرافی TCL(ماناناز صمغ خرنوب را درمان میکند)
اثرات غلظتهای مختلف و اوره بر روی فعالیت بتاماناناز
براورد بتاماناناز VMAX و KM
اثر یون های فلزات و ترکیبات الی در فعالیت انزیم
نتابج و کفت و گو
حالت جامد تخمیر سبوس گندم و کاه غنی سودا پاپ
تصفیه بتاماناناز از باسیلوس اس پی 33MG
خصوصیات بتاماناناز
دمای مطلوب و پایدار حرارتی بتاماناناز
هیدرولیز صمغ خرنوب توسط بتاماناناز
کروماتوگرافی لایه نازک
ثبات بتاماناناز در غلظت بالا اوره و نمک
تعیین vmax وkm
اثرات یون های فلزات و ترکیبات الی در فعالیت بتاماناناز
نتیجه گیری
 قدردانی


کلمات کلیدی :


SOLID STATE FERMENTATION AND CHARACTERIZATION OF ... connection.ebscohost.com/.../solid-state-fermentation-characterization-partially-purified-... SOLID STATE FERMENTATION AND CHARACTERIZATION OF PARTIALLY PURIFIED THERMOSTABLE MANNANASE FROM Bacillus sp. MG-33. TITLE ... Fermentation, Purification, and Characterization of Protective Antigen ... aem.asm.org/content/64/3/982.full by JW Farchaus - ‎1998 - ‎Cited by 79 - ‎Related articles We describe here the fermentation, purification, and characterization of ..... The partially purified material was applied to an HPLC HQ quaternized-amine ... [PDF]Characterization of partially purified β-galactosidase ... - Scienceflora scienceflora.org/journals/index.php/rrst/article/viewFile/786/771 by MM Patil - ‎2011 - ‎Cited by 4 - ‎Related articles Characterization of partially purified β-galactosidase from Bacillus Sp MTCC-864 ... lactose content in non-fermented milk products such as ice-cream. [PDF]Production and characterization of partially purified thermostable o ... ir.niist.res.in:8080/jspui/bitstream/123456789/2122/1/2008_0158.pdf by GS Anisha - ‎2008 - ‎Cited by 18 - ‎Related articles Solid-state fermentation was carried out for the production of extracellular ... partially purified o-galactosidase preparation showed highest activity at pH 5.0 and ... Mediathek - Detail - SOLID STATE FERMENTATION AND ... https://mediathek.hgk.fhnw.ch/detail.php?id... SOLID STATE FERMENTATION AND CHARACTERIZATION OF PARTIALLY ... Two-step partially purified mannanase was optimally active at 65ºC and was ... Searches related to Fermentation And Characterization Of Partially Purified xylanase production submerged fermentation xylanase production by bacteria xylanase assay protocol xylanase application xylanase production by aspergillus niger xylanase enzyme production xylanase assay dns method xylanase activity assay