دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات ISI با ترجمه فارسی

دانلود رایگان مقالات انگلیسی ISI برای رشته های مدیریت، حسابداری، کامپیوتر، مهندسی برق، اقتصاد، کشاورزی، پزشکی، عمران، معماری و سایر رشته ها از نشریات معتبر همچون الزویر، امرالد، اسپرینگر، IEEE به همراه ترجمه فارسی

خواص رئولوژیکی ترکیب پنیر فراوری شده کچاپ - مقاله ترجمه شده

عنوان فارسی مقاله: برش نوسانی پویا و ثابت خواص رئولوژیکی ترکیب پنیر فراوری شده کچاپ: تاثیر دما و غلظت


عنوان انگلیسی مقاله:

Steady and dynamic oscillatory shear rheological properties of ketchup–processed cheese mixtures: Effect of temperature and concentration



برای دانلود رایگان مقاله انگلیسی برش نوسانی پویا و ثابت خواص رئولوژیکی ترکیب پنیر فراوری شده کچاپ: تاثیر دما و غلظت و خرید ترجمه فارسی آن با فرمت ورد اینجا کلیک نمایید

 







   

  
  • فهرست مطالب:


چکیده
1.مقدمه
2. مواد و روش
2.1. تولید ترکیبات پنیر فرآوری شده سس گوجه فرنگی
2.2. تحلیل شیمیایی
2.3. تحلیل توصیفی حسی
2.4. اندازه گیری های رئولوژیکی
2.4.1. خواص برش ثابت
2.4.2. تحلیل مکانیکی پویا
3. نتایج و بحث
3.1. PH، مقادیر ترکیبی ترکیبات و رنگ
3.2. نتایج تحلیل حسی
3.3 ویژگی های برش ثابت
3.3.1 اثر دما بر ویسکوزیته ظاهری
3.3.2. اثر غلظت PC بر ویسکوزیته آشکار
3.3.3. اثر غلظت PC بر انرژی فعال سازی
3.3.4 اثر ترکیبی دما و غلظت بر ویسکوزیته ظاهری
3.4. خواص برش پویا
3.4.1. آزمون sweep تنش
3.4.2 آزمون sweep فرکانس (خواص ویسکوالاستیکی پویا)
3.4.3 کاربرد قانون Cox-Merz
4. نتیجه گیری

 



کلمات کلیدی :

 THE VISCOSITY OF PROCESSED CHEESE SAUCES DEPENDING ...www.potravinarstvo.com › Home › Vol 6, No 2 (2012) › Hanákováby Z Hanáková - ‎2012 - ‎Cited by 2 - ‎Related articlesEffect of 1-monoglycerides on viscoelastic properties of processed cheese. ... shear rheological properties of ketchup-processed cheese mixtures: Effect of ...Ahmed KAYACIER - Google Scholar Citationsscholar.google.gr/citations?user=h7NkDl0AAAAJ&hl=enRheological characteristics of some food hydrocolloids processed with gamma ... shear rheological properties of ketchup–processed cheese mixtures: Effect of ...Handbook of Research on Manufacturing Process Modeling and ...https://books.google.com/books?isbn=152252441XDas, Raja, ‎Pradhan, Mohan - 2017 - ‎Business & EconomicsSteady and dynamic oscillatory shear rheological properties of ketchup—processed cheese mixtures: Effect of temperature and concentration. Journal of Food ...Mustafa Tahsin Yılmaz - Google Scholar Citationsscholar.google.co.in/citations?user=503RzBcAAAAJ&hl=enYıldız Teknik Üniversitesi - ‎yildiz.edu.trCharacteristics of meat emulsion systems as influenced by different levels of ... shear rheological properties of ketchup–processed cheese mixtures: Effect of ...